Salon Rivendel Leusden

Rivendel

Schoonheidssalon Leusden
Uw schoonheidsspecialiste

Kim Bunnik

Is het niet heerlijk om in ons jachtige leven naar een plek te kunnen waar je kan ontspannen én waar je stralend vandaan komt? Met mijn salon wil ik mensen een toevluchtsoord bieden. Onthaasten, totale ontspanning en verzorging zijn de elementen die ik in mijn salon aanbied. Na een behandeling in Schoonheidssalon Rivendel kun je weer de hele wereld aan! Dat is wat ik je bied.
De naam Rivendel komt uit het verhaal "The Lord of the Rings" van J.R.R. Tolkien. Rivendel is gelegen tussen de bergen bij watervallen en in een omgeving met prachtige natuur. Het is de plaats waar elfen wonen en één van de laatste toevluchtsoorden voor allerlei wezens waaronder de mensen. Daar leeft men vredig en in harmonie met elkaar. De elfen zijn wijs, mooi en stralen rust en vrede uit. Dat is de sfeer die ik wil bereiken in mijn salon.

Schoonheidssalon Rivendel is mijn eigen salon waarin ik u persoonlijk ontvang en uitgebreid aandacht geef aan uw huid, schoonheid en ontspanning. U bent van harte welkom!
Salon Rivendel
2008
Facebook volgers
118
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram